Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

και νέες αξιόλογες συμμετοχές στο airshow "Athens Flying Week 2012"

τρεις νέες αξιόλογες συμμετοχές ήρθαν να προστεθούν στο airshow "Athens Flying Week 2012" και είναι οι :
 
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Ομάδα βατραχανθρώπων, θα πραγματοποιήσει διαδικασία Fast Rope (Ταχεία Καταρίχηση) από ελικόπτερο S-70 του Πολεμικού Ναυτικού. Καθ' όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος, ελικόπτερο ΑΒ-212 θα παρέχει εγγύς προστασία με πολυβόλο που βρίσκεται στην καμπίνα.
Στη συνεχεία κάθε ελικόπτερο θα εκτελέσει πτητική επίδειξη.
 
 
 
VEGA TEAM
Το πάθος για την πτήση και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που επιτυγχάνεται μέσα από την αεροπορική εμπειρία χρόνων, είναι αυτό που διακρίνει τους πιλότους της TEAM VEGA, μια ομάδα ακροβατικών σχηματισμών που δημιουργήθηκε στον αεροδιάδρομο FONDONE κοντά στο Λέτσε κατά το έτος 2000. Οι πιλότοι, ως επί το πλείστον συνταξιούχοι εκπαιδευτές της πολεμικής αεροπορίας, ήταν δραστηριοποιούνταν ήδη εκεί ως εκπαιδευτές πτήσης στο αεροσκάφος P92 υπερελαφρών.
Από τότε η ομάδα έχει εμφανιστεί σε πολλάAirshows, όχι μόνο στην Ιταλία, , αλλά και στο εξωτερικό, όπως στη Διεθνή airshow της Μάλτας.
Ένα από τα δυνατά σημεία της ομάδας είναι το γεγονός ότι δημιουργούν μια εντυπωσιακή οθόνη χρησιμοποιώντας μόνο την απόδοση ενός μικρού αεροσκάφους που χρησιμοποιείται κυρίως για την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία μαζί με τις ικανότητές τους στο να πιλοτάρισμα.
Κατά τη διάρκεια των ελιγμών που συνθέτουν την οθόνη οι πιλότοι αναδείκνύουν τις εξαιρετικές ικανότητές του P92. Το αεροσκάφος είναι πολύ ευέλικτο και στα χέρια των έμπειρων πιλότων φαίνεται κάτι το μοναδικό. Προσθέστε την ακριβή πτήση σχηματισμού και τα ίχνη καπνού και έχετε 3 συστατικά για μια οθόνη που θα αφήσει όλους τους θεατές έκπληκτους.
Κατασκευασμένο από το εργοστάσιο TECNAM στη Νάπολη,το P92 είναι ένα πολύ δημοφιλές σχέδιο το οποίο πουλήσει περισσότερα από 1000 κομμάτια. Είναι όλα P92-S, χωρίς τροποποιήσεις, και χρησιμοποιούνται καθημερινά από την VEGA ULM Λέσχη Aero της Λέτσε για εκπαιδευτικές πτήσεις.
Η ΟΜΑΔΑ VEGA αποτελείται από τους πιλότους :
      1. LEADER: Luigi Fracasso
      2. RIGHT WING: Silvio Mazzarelli / Filippo Zuffada
      3. LEFT WING:Bruno Chiozzi / Giuseppe D’Accolti
      4. SLOT: Gaetano Trivellini / Rocco Gallone
      5. SOLO: Francesco Dante / Paolo Papi


PIETRO FILIPPINI
O Pietro Filippini γεννήθηκε στη Ρώμη στις 4 Ιουλίου του 1949 και αντιπροσωπεύει την ιστορία των Ιταλικών ακροβατικών με ανεμόπτερο.

Κατέχει τα εξής ρεκόρ:
• 36000 πτήσεις
• πάνω από 100 πτήσεις σε 1 ημέρα
• 38 τίτλους πρωταθλητή Ιταλίας
• νίκη στο διαγωνισμό WAG Τορίνο 2009
• φέτος έχει κερδίσει τα πάντα στην Ιταλία και η ιταλική ομάδα που οδηγείται από αυτόν έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στην WAGAG!

Υποστηρίζεται από τα ανήψια του Tancredi και Mattia.

η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ θα είναι εκεί !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου