Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Επιστολή Ευχαριστηρίων - Προσφοράς προς τα μέλη της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ


Λάβαμε την ακόλουθη επιστολή ευχαριστηρίων - προσφοράς πακέτου εκπαίδευσης χειριστών αεροσκαφών της έγκριτης εταιρείας παροχής εκπαίδευσης αέρος "HERO AVIATION" που έχει έδρα την πόλη της Καλαμάτας και επιχειρεί από το εκεί αεροδρόμιο :

"    Κύριε πρόεδρε
     Με αφορμή την δημοσίευση του συμβάντος επισκέφθηκα την ιστοσελίδα σας και είδα την αξιόλογη προσπάθεια που κάνετε.
     Αν και η "HERO AVIATION" είναι εταιρεία κερδοσκοπικού χαρακτήρα θέλουμε να πιστεύουμε ότι προσφέρουμε και εμείς στην γενική αεροπορία ότι μπορούμε αφού στην πραγματικότητα σαν παλιοί αεροπόροι απλά κάναμε το hobby μας επάγγελμα.
   Τα τελευταία χρόνια εκμεταλλευόμενοι τον μεγάλο αριθμό αλλοδαπών μαθητών που εκπαιδεύουμε προσφέρουμε εκπαίδευση χειριστών στους Έλληνες σε τιμή που έχει προκαλέσει τον χώρο.
   Όπως ίσως γνωρίζεται το κόστος απόκτησης του ερασιτεχνικού πτυχίου σε πολλές σχολές φθάνει ακόμη και τις 13.000 ευρώ με διάφορα κόλπα.
   Εμείς το προσφέρουμε σήμερα με 6950 ευρώ συνολικά δηλαδή με όλους τους φόρους τα παράβολα υγειονομικές εξετάσεις κλπ.
   Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας ότι με την επίδειξη της ταυτότητας μέλους της αερολέσχης σας μπορούν να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν το πτυχίο JAR PPL με 5000 ευρώ.
   Για όσους ασχολούνται με το αντικείμενο είναι ολοφάνερο ότι το κόστος 45 ωρών πτήσεων που απαιτούνται είναι μεγαλύτερο χωρίς να προσθέσουμε σχολείο εδάφους βοηθήματα κλπ.
   Στα μέλη σας θα προσφέρουμε επί πλέον δωρεάν διαμονή για όλη την διάρκεια της πρακτικής εκπαίδευσης εφόσον αυτή γίνει στην Έδρα μας.
   Τέλος σας εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας και καλές προσγειώσεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
   HERO AVIATION
Dimos Dimitropoulos
 Accountable manager
   +302721020022                                                                                      "

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου