Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ακύρωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ - PILI'S AEROCLUB

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Το Δ.Σ. της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ,  λαμβάνοντας υπόψιν του την επικρατούσα κατάσταση στη χώρα μας, αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματιζόμενη από καιρό κοπή της πρώτης Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου.
             Καλεί ταυτόχρονα τους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής αυτοδιοίκησης, ανεξαρτήτως των εδράνων που καταλαμβάνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, να σταθούν στο ύψος τους και απαλλαγμένοι από πολιτικές ή προσωπικές αντιπαραθέσεις, μέσα σε αυτή τη λαίλαπα που βιώνουμε, να μην στερήσουν από όνειρα τη νεολαία του τόπου μας και να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια του Αεραθλητικού μας Σωματείου.

   
     Για το Δ.Σ.
Ηλίας Ντούβλης
    Πρόεδρος

2 σχόλια :

  1. Δν απογοητευόμαστε, δεν τα παρατάμε .... απλά θεωρούμε ότι μια τέτοια εκδήλωση θα αποτελούσε πρόκληση εν μέσω της λαίλαπας που βιώνουμε & θα βιώσουμε σαν λαός και σαν τοπική κοινωνία ειδικότερα το προσεχές διάστημα ..... ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ να δώσουμε πολύ σύντομα δυναμικό και ηχηρό παρόν στον τόπο μας, με τη διοργάνωση συγκεκριμένων εκδηλώσεων αεροπορικού ενδιαφέροντος με μοναδικό σκοπό να καταλάβουν κυρίως οι νέοι μας ότι η ζωή δεν σταματά, προχωρά μάλιστα με γοργούς ρυθμούς και πρέπει να "πετάξουν" για να την προλάβουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πενιχρά οικονομικά του Σωματείου μας (μετά την παμψηφεί άρνηση της Δημοτικής Αρχής, οικονομικής μας ενίσχυσης) θα διατεθούν για την διοργάνωση καταρχήν της πρώτης για τον Δήμο Πύλης , ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ την οποία "δουλεύουν" με πολύ όρεξη και γνώση τα παιδιά του συγκεκριμένου Τμήματος της Αερολέσχης υπό την εποπτεία του καταξιωμένου στο χώρο Απ. Γαδετσάκη ώστε να είμαστε έτοιμοι σύντομα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή