Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ανοικτή Πρόσκληση της υπό ίδρυση ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ

          Η υπό ίδρυση ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ φρονεί ότι έφτασε η ώρα να οργανώσει τους Κλάδους  της έτσι λοιπόν απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για γνωριμία - πρώτη επαφή – ανταλλαγή απόψεων με ανθρώπους κάθε ηλικίας που είτε ήδη ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με τα αεροπορικά δρώμενα είτε επιθυμούν να ασχοληθούν, και ειδικότερα :



-              στους χειριστές ελαφρών-υπερελαφρών αεροσκαφών , ελικοπτέρων & ανεμοπτέρων (άσχετα με την ισχύ ή όχι του Πτυχίου τους) καθώς και σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πτυχίο στις προαναφερόμενες πτητικές μηχανές για τους Κλάδους Γενικής Αεροπορίας & Ανεμοπτερισμού.


-               στους χειριστές Μηχανοκίνητων ή μη αιωρόπτερων (αετών) καθώς και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ή και να αποκτήσουν πτυχίο στις προαναφερόμενες πτητικές μηχανές για τον Κλάδο του Αιωροπτερισμού.


-               στους χειριστές Μηχανοκίνητων ή μη αλεξίπτωτων πλαγιάς (parapente & paramotor) καθώς και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ή και να αποκτήσουν πτυχίο στις προαναφερόμενες πτητικές μηχανές για τον Κλάδο του Αλεξίπτωτου Πλαγιάς.


-               στους αλεξιπτωτιστές ελευθέρας πτώσεως ή μη ανεξαρτήτως απόκτησης ή όχι πτυχίου (ιδιαιτέρως όσων έχουν πραγματοποιήσει ρίψεις ως στρατεύσιμοι ή μόνιμα στελέχη των Ε.Δ. ανεξαρτήτως βαθμού) καθώς και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ή και να αποκτήσουν πτυχίο στις προαναφερόμενες πτητικές μηχανές για τον ιδιαίτερο Κλάδο του Αλεξιπτωτισμού.


-               στους αερομοντελιστές-πυραυλομοντελιστές (χωρίς σαφώς να αποκλείονται και οι άλλοι κλάδοι μοντελισμού εφόσον το επιθυμούν) καθώς και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με αυτό το αξιόλογο χόμπι για τον Κλάδο του Αερομοντελισμού.


Είναι αυτονόητο επίσης ότι η υπό ίδρυση ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ αναζητά χορηγούς στην προσπάθειά της να καταστήσει γνωστή με κάθε πρόσφορο μέσο την σπουδαιότητα της αεροπορίας και του αεραθλητισμού, με σκοπό τη δημιουργία αεροπορικής συνείδησης και την ανάπτυξη και διάδοση του αεροπορικού πνεύματος, ιδίως προς την νεολαία.






Επικοινωνία


για όλους του Κλάδους (εκτός Αλεξιπτωτισμού) και Χορηγίες :


ΝΤΟΥΒΛΗΣ ΗΛΙΑΣ - κιν. 6983503531 - Email : aeroclub.pilis@gmail.com


για τον Κλάδο Αλεξιπτωτισμού :


ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - κιν. 6972008407 - Email : ath_kalampakas@yahoo.gr





Για την υπό ίδρυση
ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ


Ηλίας Ντούβλης
  Αξκός ε.α. ΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου