Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

την προσεχή εβδομάδα ... συνάντηση γνωριμίας της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ με την ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ


το ραντεβού κλείσθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της Α.ΑΚ.Ε. Υποπτέραχο (Ι) ε.α. Βασίλειο Κατσιαντώνη (από την Πιαλεία Τρικάλων)  για την Τρίτη με εναλλακτική την Τετάρτη στα γραφεία της Ακαδημίας στην Αθήνα (Λυκούργου 9).
        Η συνάντηση είναι γνωριμίας και κατά τη διάρκειά της θα συζητηθεί και το θέμα του Πεδίου Προσγείωσης καθόσον το ενδιαφέροπν του κου Πτεράρχου είναι έντονο για αυτό το θέμα.

λίγα λόγια για τη Α.ΑΚ.Ε. ....


 Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Α.ΑΚ.Ε.)


Σκοπόν έχει :

  1. Τη συνένωση και Δραστηριοποίηση των εκλεγομένων εν Ενεργεία και μη Ανωτάτων και Ανωτέρων Αξιωματικών και λοιπών Προσωπικοτήτων, που διακρίθηκαν στον εν γένει Αεροπορικό χώρο της Πολεμικής, Πολιτικής Αεροπορίας και Αεραθλητισμού, ως και άλλων Επιστημόνων, δυναμένων να συμβάλλουν στη Διάδοση της Αεροπορικής Ιδέας, έπ' αγαθώ του 'Έθνους.
  2. Τη συμμετοχή και παρακολούθηση, Αεροπορικών - Αεροδιαστημικών εν γένει Διασκέψεων και Συνεδρίων, Ευρωπαϊκών και Παγκοσμίων, ενημέρωση του Γ.Ε.Α. και των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των ενδιαφερομένων Κρατικών Φορέων, επί επιδόσεων, βελτιώσεων, εφευρέσεων και γενικώς προόδου τούτων και της Αεροπορίας εν γένει.
  3. Τη συνεργασία μετά των αρμοδίων, ιδία των Υπουργείων Εθνικής Αμύνης, Εθνικής Παιδείας, Μεταφορών, Πολιτισμού, Αθλητισμού, της Εκκλησίας, Εκπαιδευτικών, Γονέων και την δια βιβλίων, ομιλιών, εφημερίδων, αεροπορικών ταινιών, βραβεύσεων πάσης φύσεως Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Μέσων μαζικής ενημερώσεως , διάδοσιν του Αθλητισμού και της Αεροπορικής Αεραθλητικής iδέας, ως της πλέον αποτελεσματικής προς προστασίαν της σημερινής νεολαίας, της αυριανής Ελλάδος μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου